Nogomet

"S njima možemo igrati"

Vedran Attias • petak, 01.08.2008.
"S njima možemo igrati"
Foto: Nikola Movrić

U Dinamu su svi složni - moglo se proći i bolje, no moglo je i puno gore. Trener Ivanković smatra kako su Ukrajinci momčad s kojom Dinamo može igrati...

Trener Dinama Branko Ivanković smatra kako je Šahtar momčad koju Dinamo može proći: "Šahtar bi stavio u drugu skupinu po snazi. U prvoj su Barcelona, Liverpool, Schalke, Juventus i ostala velika imena. Šahtar je sigurno kvalitetna, iskusna ekipa s velikom tradicijom, ali s njima možemo igrati."

Kakve je sve Dinamo protivnike mogao izvući, trener Modrih je zadovljan: "U konačnici, nisam nezadovoljan ždrijebom. Smatram da nisu nemoguća misija, a odgovara nam i činjenica što se prva utakmica igra u gostima."

Sportski direktor Zoran Mamić nešto je ipak oprezniji: "Mislim da smo dobili zahtjevnog i teško protivnika, možda čak i težeg nego što je to lani bio Werder. Ne treba sad razmišljati je li moglo bolje ili gore nego se koncentrirati na ono što nas čeka, a to su dvije iznimno teške utakmice. Pred nama je desetak dana koje moramo što bolje iskoristiti za pripremu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!