Nogomet

"Trebat će nam malo čudo"

Vedran Attias • petak, 01.08.2008.
"Trebat će nam malo čudo"
Foto: Nikola Movrić

Kapetan Dinama Igor Bišćan smatra kako je Šahtar favorit i kako se Modri trebaju dobro pripremiti za susrete s njima, dok Milan Badelj kaže kako Dinamo može proći...

Čvrsti stup obrane Dinama Igor Bišćan svjestan je kako Modre čekaju teške utakmice: "Moglo je i bolje, ali i gore. Ipak smo zadovoljni s obzirom na to kakve smo momčadi znali izvlačiti proteklih nekoliko godina. Imamo objektivne šanse, ali oni su sigurno favoriti. Oni su iskusna momčad koja godinama igra u Ligi prvaka i realno govoreći - trebat će nam malo čudo da prođemo. Treba iskoristi ove utakmice što su pred nama da se što bolje pripremmimo za ono što nas čeka."

Mladom veznom igraču Milanu Badelju je svaka sljedeća utakmica najveća u karijeri, no ove protiv Šahtara će zaista dugo pamtiti: "Moglo je i gore, ali i puno bolje. Svi znamo tko su oni i jasno je kako je pred nama težak posao, ali može se proći - pogotovo jer je uzvrat u Zagrebu. Gledao sam ih u Ligi prvaka i riječ je o kvalitetnoj, opasnoj momčadi. Sigurno su manji magnet za publiku od Barce ili Liverpoola, ali su ipak i lakši za proći. Vidjet ćemo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!