Ostali sportovi

Kiša poremetila i tenisačice

Vedran Babić • nedjelja, 10.08.2008.
Kiša poremetila i tenisačice

Prvog dana teniskog natjecanja u Pekingu na vrata je pokucao najnepoželjniji gost – kiša, tako da su svoj svršetak dočekala samo četiri meča, od kojih niti jedan nije otišao u treći set...

Kiša je odgodila početak mečeva više od tri sata, a kada se nebo ipak smilovalo dobili smo prve četiri pobjednice. Francesca Schiavone je sa 6:4 i 6:2 nadigrala predstavnicu Uzbekistana, Akgul Amanmuradovu, dok je 18-godišnja Dankinja Caroline Wozniacki bila još brža protiv Selime Sfar (6:4, 6:1).

Samantha Stosur izgubila je pet gemova od Sare Errani, koja je u Peking stigla s deset pobjeda u nizu, a Cvetana Pironkova je također u dva seta izbacila Martu Domachowsku iz Poljske.

Upravo je najavljeno i kako će se svi preostali mečevi nastaviti sutra, a od tih susreta vrijedi izdvojiti prednost Serene Williams od seta i 2:1 protiv Bjeloruskinje Olge Govorcove, i borbu dviju tinejdžerki, Alize Cornet i Nicole Vajdišove, koje će se za drugo kolo boriti u trećem, odlučujućem setu.

Tenisačice, prvo kolo: Schiavone (Italija) – Amanmuradova (Uzbekistan) 6:4, 6:2, Wozniacki (Danska) – Sfar (Tunis) 6:4, 6:1, Stosur (Australija) – Errani (Italija) 6:3, 6:2, Pironkova (Bugarska) – Domachowska (Poljska) 6:3, 6:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!