Ostali sportovi

Ivanović otkazala Peking

Maja Giljanović • nedjelja, 10.08.2008.
Ivanović otkazala Peking
Foto: Kristijan Komarica

Prva igračica svijeta i prva nositeljica OI Ana Ivanović odustala je od nastupa zbog povrede prsta, a s obzirom da je do US Opena samo dva tjedna i New York joj je krajnje neizvjestan...

20-godišnja se Srpkinja put Pekinga uputila pod oblakom sumnje u nastup nakon ozljede obnovljene u Montrealu, a optimistične najave o napadu na olimpijsko zlato dale su nagovijestiti da je sanirana. Današnji je pregled, međutim, pokazao da desni palac koji je stradao na treningu neposredno nakon povratka s odmora poslije Wimbledona (treće kolo), nije u stanju podnijeti napore.

"Definitivno mi je ovo jedan od najtežih trenutaka u karijeri. Oduvijek sam maštala o nastupu na OI i štoviše se nadala osvajanju medalje. Liječnici su pred put u Peking vjerovali da će se stići oporaviti, ali trenutno nisam u stanju niti držati reket, a kamoli igrati". izjavila je Ivanović.

Što se, pak, Jelene Janković tiče, 23-godišnjakinju koja sutra za osam bodova prestiže sunarodnjakinju na poziciji broj jedan, još uvijek muči ozljeda lista, a do kraja bi dana liječnik srpkskog olimpijskog tima Radovanović trebao procijeniti je li spremna ili izaći na teren u prvom kolu protiv Care Black.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!