Ostali sportovi

Najava dana - srijeda

Tomislav Pacak • utorak, 12.08.2008.
Najava dana - srijeda

Sve je manje hrvatskih sportaša u Pekingu, a u individualnim sportovima se nakon bronce Snježane Pejčić i nismo proslavili. Srijeda je dan u kojem bi se ponešto od toga moglo ispraviti...

Niz plivača nastupit će u kvalifikacijskim utrkama, a nadajmo se da će biti u puno boljoj formi nego do sada. Kožulj ide na 200 metara leđno, Smiljana Marinović na 200 metara prsno, Monika Babok na 100 metara slobodno, a Saša Imprić na 200 metara mješovito.

Polufinala u dvojcu bez i u dvojcu na pariće čekaju braću Skelin i par Kušurin-Vekić, a konačno kreću i stolnotenisači u ekupnim i momčadskim natjecanjima.

Nastavljaju, dakako, i jedriličari, a s posebnim zanimanjem pratit ćemo može li Mateja Petronijević jedriti tako dobro kao prvog dana. Marko Tomasović po prvi će puta nastupiti na ovim OI u super-teškoj kategoriji, a kronometar čeka biciklista Matiju Kvesinu.

Kako nema naših sjajnih reprezentacija, s pažnjom ćemo pratiti zbivanja na drugim borilištima. Michael Phelps kreće po još dva zlata, na 200 leptir i 4x200 slobodno, a zanimljivo će biti na gimnastici gdje će Kina i SAD krenuti u bitku za zlato u ženskom ekipnom natjecanju.

Ipak, Kinezi će s najviše pozornosti popratiti početak natjecanja u njihovom nacionalnom sportu - stolnom tenisu. Ostaje za vidjeti može li ostatak svijeta ugroziti kinesku dominaciju u "ping-pongu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!