Ostali sportovi

"Okrećemo se sljedećim utakmicama"

Ante Jukić • četvrtak, 14.08.2008.
"Okrećemo se sljedećim utakmicama"
Foto: Axel Heimken

Usprkos porazu, naši rukometaši nisu bili previše razočarani nakon današnjeg dvoboja s Francuskom. Zajednička ocjena je, da bi s Balićem i Metličićem to bila jedna potpuno drugačija priča...

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije u susretu s Galskim pijetlovima, Mirza Džomba, okrenuo se pozitivnim stvarima koje je vidio u današnjoj utakmici.

"Iako smo igrali bez Ivana Balića, a i Petra Metličića u drugom poluvremenu, sasvim smo se ravnopravno nosili s Francuzima. S njima dvojicom u postavi to bi bila sasvim drugačija priča, tako da nisam nezadovoljan. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu", zborio je Džomba neposredno nakon iste.

Otprilike sličnog razmišljanja bio je i Lino Červar, koji nije zaboravio i malo "pecnuti" suce.

"Zadovoljan sam pristupom i željom svojih igrača, no bez Ivana i Pere teško je bilo izbjeći poraz. Na suđenje uopće ne želim trošiti riječi, jer od toga sada više nema koristi. I da smo pobijedili danas, u četvrtfinalu bi nas čekao težak protivnik, tako da ovaj poraz nema neku veću rezultatsku važnost", zaključio je Červar, naglasivši kako se njegovi igrači već okreću predstojećim susretima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!