Ostali sportovi

"Balić će igrati u četvrtfinalu"

Ivana Strahija, Goran Tomičić • subota, 16.08.2008.
"Balić će igrati u četvrtfinalu"
Foto: Axel Heimken

Hrvatska je protiv Poljske izgubila drugu utakmicu na Olimpijskim igrama. Lino Červar je imao mnogo prigovora na momčad, a najavio je povratak Ivana Balića u četvrtfinalu...

Izbornik Červar je očekivano bio jako kritičan prema igračima: "Lacković nije bio dobar, nije postigao pogodak i igrao je preoprezno. Nitko ne može pobijediti ako se boji. Petar Metličić također nije bio dobar i jedan od naših zadataka je njemu vratiti samopouzdanje. Izgubili smo utakmicu, no mogli smo pobijediti. Bili smo jako neprecizni u presudnim trenucima. U obrani smo bili dobri, ali napad je bio ispod očekivane razine."

"Bilo je jasno vidljivo da igramo bez svog glavnog režisera. Trebali smo biti lukaviji, a ne tako lako propustiti nekoliko ključnih napada. Rasipali smo lopte i bili nespretni, nadam se da će biti bolje s Balićem, koji se vraća za četvrtfinale", rekao je Lino.

Iako je Červar izjavio da će Balić igrati u četvrtfinalu, doktor Mladen Miškulin nije bio toliko optimističan: "Baliću je dopušteno treniranje, no ne pod punim opterećenjem. Vidjet ćemo hoće li biti spreman."

Naravno, utakmicom nije zadovoljan ni Mirza Džomba: "Ne mogu se sjetiti kada smo izgubili dvije utakmice u nizu. Jako smo uzdrmani ovim porazom. Najvažnije utakmice su u drugom krugu i ovo treba zaboraviti. Ovo nam je opomena i u četvrtfinalu ćemo biti najbolji."

Naš sigurni izvođač penala priznao je kako su ih Poljaci totalno iznervirali: "Mučili smo se grozno da zabijemo gol, a onda smo ih lako primali. Igrali smo loše i to nam zbilja nije trebalo."

Ni glavni pivot hrvatske reprezentacije, moćni Igor Vori, nije bio ništa sretniji: "Nakon odličnog otvaranja odjednom smo stali i nismo pronalazili ni jedno rješenje. Izgubili smo u napadu, Poljaci su nam sigurno zabili deset golova iz kontre."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!