Ostali sportovi

Najava dana - utorak

Tomislav Pacak • ponedjeljak, 18.08.2008.
Najava dana - utorak

Hrvati neće biti posebno "zaposleni" 11. dana Olimpijskih igara, ali u Pekingu će biti uobičajeno zanimljivo...

Jedanaesti dan natjecanja donosi bitke u 21 sportu, a u njih devet dijelit će se medalje.

Mi ćemo s posebnim zanimanjem pratiti tek tri sporta, u iščekivanju najvažnijeg dana natjecanja do sada - četvrtfinalnog za naše muške reprezentacije. Već u 3.30 će u kvalifikacije kajaka na 500 metara Stjepan Janić, a bitku s vodom (i vjetrom) vodit će jedriličari. Sedmi i osmi plov čeka Marina Lovrovića i Sinišu Mikulčića, a nastup u laseru čeka Luku Radelića.

Na rasporedu su i prva dva kola pojedinačnog ženskog turnira u stolnom tenisu, pa očekujemo drugi nastup Andreje Bakule i prvi Sandre Paović. Tu je i pretkolo kod muškaraca, kao i prva dva kola gdje bi trebao nastupiti Tan Rui Wu.

Inače će u središtu pozornosti 11. dana opet biti Ptičje gnijezdo i atletičari koji oduševljavaju svojim nastupima i rezultatima.

Čekaju nas finala na 400 metara za atletičarke, muški vis, muški disk, muških 1.500 metara i ženskih 100 metara prepone. Bit će zanimljivo pratiti i nastavak lova Usaina Bolta na "double", čeka ga polufinale na 200 metara. Čekaju nas i sigurno iznimno zanimljiv četvrtfinalni dan u dosta ekipnih sportova...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!