Nogomet

"Brže i jače nego u HNL-u"

Antonija Pavlić • utorak, 19.08.2008.
"Brže i jače nego u HNL-u"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Slaven Bilić je odlučio Luku Modrića poštedjeti nastupa u prijateljskoj utakmici sa Slovenijom koja je na rasporedu sutra u Ljudskom vrtu. Luka se od početka priprema muči s ozljedom koljena, a svaki je dan odmora zlata vrijedan prije 10. rujna i utakmice s Englezima...

Po dolasku u Zagreb, Zadranin je istaknuo bol u koljenu koja ga prati još od početka Tottenhamovih priprema. "Desno koljeno me muči već 20 dana, vjerojatno se radi o nekoj upali, vidjet ćemo hoće li se bol smiriti prije srijede. Ne znam hoću li igrati protiv Slovenije", rekao je Modrić za Jutarnji list.

"Klub je tražio poštedu, nisam čak trebao ni putovati, ali sam htio doći.", rekao je mozak našeg veznog reda bez kojega će igra protiv Slovenije biti puno siromašnija.

U prvom je nastupu za Tottenham dobio vrlo slabe ocjene, kretale su se uglavnom od 4 do 6, ali generalno je mišljenje engleskih medija da nije zadovoljio. "U Engleskoj je sve drukčije. Igra se brže i jače nego u HNL-u, čvršći su dueli.. Rezultat znate, izgubili smo. Igrao sam na poziciji koju inače ne igram u reprezentaciji i koju sam igrao u Dinamu, no, priviknut ću se na ritam i na trenerove zahtjeve i nadam se da ću doprinijeti dobrim rezultatima momčadi."

Ramosova velika želja je bio i Lukin suigrač u reprezentaciji, Vedran Ćorluka, no City je nakon obavljenog liječničkog pregleda i dogovorenih uvjeta odjednom stopirao transfer. "Ne znam hoće li doći, najbolje da to pitate njega".

Je li gledao poraz Dinama u Donjecku? "Nemam HTV u hotelu, ali sigurno ću gledati uzvrat, Dinamu držim fige.", završio je Modrić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!