Automoto

Oktanski spektakl u Rijeci

Goran Markuš • utorak, 19.08.2008.
Oktanski spektakl u Rijeci

Svi koji su imalo upućeni u automoto u Hrvatskoj znaju s kakvim su se sve problemima (primarno financijske prirode) susretali organizatori „402 Street Race-a“ stoga zacijelo cijene ogroman trud koji je uložen kako bi se uspio održati zakazani event na Grobniku posljednja dva dana ovog mjeseca…

Nažalost, zbog silnih otkaza sponzora što je rezultiralo manjkom novca planirana tri eventa nikako se nisu mogla organizirati te se sve svelo na jedan veliki događaj koji ćemo, posljednja dva dana ovog mjeseca, moći gledati u Rijeci na legendarnom Grobniku.

Kao i na dosadašnjim eventima i na Grobniku ćemo moći uživati u utrci ubrzanja na 402 metra za automobile, Street Style-u i DB Drag-u. Valja napomenuti i kako motoristi na Grobniku mogu nastupati bez naplata u svojstvu pokaznih vožnji.

Pored centralnog natjecateljskog dijela eventa posjetitelji će moći uživati i u raznim popratnim sadržajima. Tu će biti Sexy car wash-a, izbora za najvatreniju curu, nagradne igre, plesne skupine i DJ-i kao i natjecanje u spaljivanju guma te još mnogi atraktivni i adrenalinski spektakli. Uzbuđenja i zabave svakako neće nedostajati što će pravi zaljubljenici u automoto zasigurno znati cijeniti.

Program natjecanja:
06.00h – 09.00h – Prijem vozila i tehnički pregled
09.15h – 09.30h – Sastanak sa vozačima
09.45h – 13.00h – Kvalifikacije
13.30h – 20.00h – Natjecanje i finalne utrke po klasama

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!