arhiva

Tko se Hajduka laća

Dario Dodić • subota, 23.08.2008.
Tko se Hajduka laća
Foto: Sandro Donda

Čovjek je sam sebi najveći neprijatelj. Barem je tako u mom slučaju. Hajduk je moje prokletstvo, ako ništa riješio sam se prokletstva zvanog Zagreb...

Kako pisati kolumnu kada pokraj tebe leže dvije krasne djevojke, zovimo ih Andrea Mandić i Željka "Dama Sam i Šutiram Malinova"? Nemoguće. Sigurno ste naslutili, ponovno smo na Krku, igra se turnir u odbojci na pijesku, Sportnet Punat Cup. Vrijeme baš i nije najbolje za kupanje, ali cure u badićima vole hodati i po apartmanu.

Novo kolo HNL-a i nova muka za mene. Osjećaj sam izgubio, Skender mi je počeo primati golove, ali sam nekim čudom stavio Mandžukića za kapetana i provukao se. Još više od Sportnet Managera muči me taj prokleti Hajduk. Nema kruha od njih, ne mogu ih pogoditi niti da mi život ovisi o tome. Srećom ne ovisi mi život o Hajduku, a i opametio sam se. Više mi niti debljina novčanika ne ovisi o Hajduku. Iako nemam novčanik, to se tako kaže.

Krenimo s riječi na djela, kao što smo i s našim junakinjama Andrejom i Željkom.

Zadar - Dinamo 1x
Ne znam što pametno napisati. Igram na osjećaj, nisu me impresionirali Modri, a i nakon visoke pobjede po nekom nepisanom pravilu slijedi slaba igra. Zadar zna biti nezgodan protivnik kada igra kod kuće, Dinamu sigurno nije toliko važan ovaj dvoboj, ipak stiže Šahtar.

Hajduk - Slaven x2
E pa dosta je igre na Hajduk. Ne očekujem briljantnu utakmicu, ali igraju momčad koja je u formi (Slaven), protiv momčadi koja me dotukla svojim kiksevima. X2 je više nego odličan, možda jednom i pogodim ishod Hajdukove utakmice.

Croatia - Rijeka 1
Moram li ovo uopće komentirati? Rijeka je stvarno loša, Croatia mi je postala dark horse, djeluju stabilno i moram tipovati na njih iako zapravo ne igraju kod kuće. Kad malo razmislim bolje je igrati na X, ali sad je gotovo, žiri je odlučio.

Cibalia - Inter 1
Cibalia je svoju porciju golova za par kola dobila od Dinama, zato im Inter neće lako doći do gola. Osim ako griješim. Ma ne griješim, Cibalia ovo dobiva. Pa nije slučajno naša liga domaćinska. Istina, nije kao BiH nogomet, ali i naši domaćini su negostoljubivi.

Varteks - Šibenik 1
Već sam samom sebi dosadan s objašnjenjima, valjda sam malo limitiran, vokabularno i misaono. Nemam riječi kojima bih opisao zašto će Varteks svladati Šibenik. Jer hoće. Dobri su kod kuće, Šibenik također. Samo šteta za njih što igraju u gostima. Još samo jedna utakmica i bacanje u more.

Zagreb - Osijek 1
Osijekova obrana nije me impresionirala, iako mi krasi Sportnet Manager obranu. Zagrebaši se mole da se kladim protiv njih, iako sam razbio prokletstvo Zagreba i sad više nitko ne zna kad ih pogađam, a kad ne. Nisam znao za koga se odlučiti. Ipak sam izabrao Zagreb, čisto zato što su cure u badićima pa je lakše bez razmišljanja odigrati na domaćina.

Dragi čitatelju, agonija je gotova, čestitam ti, izdržao si do kraja!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

arhivaPick na pojilu

Pročitaj više

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!