Nogomet

Pranjić definitivno ostaje u Heerenveenu

Vedran Babić • ponedjeljak, 25.08.2008.
Pranjić definitivno ostaje u Heerenveenu
Foto: Davor Sajko

Iako je svojim igrama protekle sezone u dresu Heerenveena, a potom i u dresu hrvatske reprezentacije na Euru privukao interes velikih europskih klubova, Danijel Pranjić ipak neće mijenjati klupske boje...

Pranjić je ovoga ljeta bio na meti klubova kao što su Juventus, Palermo, Manchester City i Portsmouth, no od transfera 26-godišnjeg veznjaka neće biti ništa jer niti jedan od navedenih klubova nije zadovoljio apetite čelnika Heerenveena.

"Spreman sam preći u veću momčad, ali visina odštete koju je postavio Heerenveen je jednostavno prevelika. Usprkos tome nije mi problem ostati ovdje još jednu sezonu, premda se još uvijek nadam kako ću jednog dana igrati za veliki klub", rekao je hrvatski reprezentativac, koji je u Heerenveen prešao 2005. iz zagrebačkog Dinama.

Od tada je za klub iz Frizije odigrao skoro 100 utakmica u svim natjecanjima te se prošle sezone čak nametnuo i kao efikasan strijelac, postigavši deset pogodaka.

Rođeni Našičanin sada se može u potpunosti okrenuti novoj sezoni Eredivisie, u kojoj njegov Heerenveen 31. kolovoza u prvom kolu ide u goste novopečenom prvoligašu Volendamu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!