Automoto

Nastavak ORC sezone

Goran Markuš • srijeda, 27.08.2008.
Nastavak ORC sezone

Zatvorene su Olimpijske igre, a završena je i ljetna stanka ORC relija. Nastavak sezone na rasporedu je već 5. i 6. rujna na području najslađe hrvatske županije s utrkama u Slatini i Virovitici...

Dosta je odmaranja i vrijeme je da ponajbolje domaće reli posade pojačane konkurentima iz susjedne nam Slovenije i Mađarske nastave svoju borbu za prestiž u ORC-u. Tijekom dva dana posade će proći deset brzinskih ispita od ukupno 87.84 km mješovito makadamsko-asfaltne podloge odnosno 234 km ukupne dužine utrka s etapama.

Prvog dana očekuju nas tri brzinska ispita koji će se održavati nedaleko od grada Slatine. Vrlo zanimljiva konfiguracija staza s većinskom makadamskom podlogom omogućit će svim sudionicima pravo mjesto za prezentaciju vozačkih vještina. Za vrijeme prvog dana servisna zona će biti smještena u samom gradu Slatini, a ceremonijalni start utrke najavljen je za 5. rujan u 17 sati.

Drugog dana očekuje nas ostalih sedam brzinskih ispita od kojih će čak četiri biti po gradskim ulicama Virovitice, dok će se preostala tri voziti u gradskoj okolici. Tijekom drugog dana servisna zona će biti smještena u samom centru grada i otvorena je za gledatelje. Virovitičko-Podravski reli završava 6. rujna u 15.30 h kada je najavljeno svečano proglašenje i podjela nagrada najuspješnijima.

Kako se očekuje pravi reli spektakl kakav u Virovitičko Podravskoj županiji još nije viđen, organizatori se nadaju velikom broju Virovitičana, Slatinčana i ljubitelja relija iz cijele Hrvatske. Ponajbolji domaći reli vozači najavili su borbu do zadnjeg metra utrke stoga pozivaju sve ljubitelje automobilizma da im pomognu svojim navijanjem. Svi su pozvani.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!