Rukomet

"Neke su stvari važnije od karijere"

Martina Oštrić • petak, 12.09.2008.
"Neke su stvari važnije od karijere"
Foto: Axel Heimken

Na prošlotjednom putovanju u španjolsku Pamplonu, kako bi se pozdravio sa sada već bivšim klupskim kolegama, Ivano Balić dao je izjavu tamošnjim medijima. Pričalo se o godinama provedenima u Pamploni, ali i o glavnom razlogu njegova povratka u domovinu...

Nakon četiri godine u San Antoniju, Ivano Balić vratio se u Hrvatsku, a kao što je već svima poznato, karijeru će nastaviti u Zagrebu. Razlog zbog kojeg je jedan od najboljih rukometaša današnjice odabrao baš Zagreb, osim vrlo kompetitivne momčadi, je Ivanov sin.

"Moj je sin u Hrvatskoj, i ne viđam ga niti mogu provoditi dovoljno vremena s njim jer vani igram rukomet. Već sam umoran od takve situacije, i on je moj prioritet ovog trenutka" izjavio je Ivano lokalnim medijima, te dodao kako su neke stvari važnije od karijere.

Ipak, najviše se pričalo o četiri, kako Ivano tvrdi, prekrasne godine koje je proveo u Španjolskoj za koju ima samo riječi hvale. "San Antonio će uvijek biti moja momčad, ali došlo je vrijeme da odem".

Premda momčad iz Pamplone, grada koji je osim po rukometnom klubu poznat i po famoznoj utrci bikova, ulazi izmijenjena u novu sezonu, Balić se nada da će imati uspješnu godinu. "Imaju odlične igrače i novog trenera koji puno radi", a dodao je da će se veseliti Portlandovim trofejima, te se nada da će se sa bivšim kolegama i suigračima sresti u finalu Lige prvaka.

Iako je momčad hrvatskog prvaka ove godine okupila jaku momčad, a glavešine su jasno dale do znanja kakvu sezonu od svojih igrača očekuju, Balić tvrdi kako nije razmišljao o momčadi, već je imao sasvim drugi motiv prelaska. Ipak, priznaje kako je Zagreb sastavio odličnu momčad za ovu sezonu. "Moramo naporno raditi da dođemo do postavljenog nam cilja".

Za kraj, Ivano se zahvalio obožavateljima i navijačima u Pamploni. "Mogu samo reći hvala. Hvala navijačima, hvala klubu i hvala kolegama za ove prekrasne godine provedene u Pamploni". Svojem je bivšem klubu zaželio uspješnu sezonu sa što manje ozljeda, te im poručio kako se nada da će se ponovo vidjeti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!