Nogomet

"Englezi će "poharati" Ligu prvaka"

HINA • ponedjeljak, 15.09.2008.
"Englezi će "poharati" Ligu prvaka"

Direktor njemačkog Bayerna ne vjeruje da će njegov kub ući u završnicu Lige prvaka, već je skloniji uvjerenju da će se tamo naći engleski klubovi...

Engleski klubovi će opet "poharati" europsku Ligu prvaka, a klubovi iz Bundeslige nemaju nikakve šanse u borbi sa bogatim Englezima, kazao je uoči početka Lige prvaka izvršni direktor minhenskog Bayerna i bivši nogometaš Karl-Heinz Rummenigge.

"Englezi su daleko ispred svih u Europi. Manchester United, Chelsea, Liverpool i Arsenal će opet igrati u završnici i bojim se da je prošlogodišnji scenarij, kada su tri kluba iz Premier lige igrala u polufinalu, opet izvjestan. Ako pogledate sav potencijal kojim raspolažu najbolji engleski klubovi bilo bi pravo čudo da opet ne osvoje naslov prvaka. Drugi europski klubovi, a pogotovu njemački, nemaju nikakve šanse", kazao je Rummenigge njemačkoj TV-postaji Premiere, dodavši kako se kladi da će europski prvak biti Chelsea.

Rummenigge je dodao kako Nijemci, pa i njegov Bayern, jako zaostaju u ulaganjima u odnosu na Engleze, a po njemu će sve veći utjecaj imati klubovi sa istoka Europe, posebno ruski i ukrajinski.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!