Košarka

Milesu suspenzija zbog dopinga

Branimir Korać • subota, 20.09.2008.
Milesu suspenzija zbog dopinga

Darius Miles propustit će barem prvih deset utakmica u dresu Boston Celticsa zbog pozitivnog nalaza na doping testu održanom krajem prošle sezone...

Iako Celticsi tvrde kako nije riječ o ničem alarmantnom jer su znali za taj pozitivni test, sigurno im nije drago. Darius Miles krajem prošle sezone bio je testiran na doping iako nije nastupao za Blazerse zbog problema s problematičnim koljenom, a na testu je bio pozitivan. Prema priopćenju NBA lige, riječ je o supstanci amphetamine phentermine koja se inače koristi kao pomoć pri mršavljenju i suzbijanju apetita.

Čelnici lige suspendirali su ga na deset utakmica te će tako morati pričekati na svoj debi u dresu Celticsa.

Inače, u Bostonu dosta očekuju od Milesa iako zadnje dvije sezone uopće nije igrao. Blazersi su ga tijekom te dvije sezone bezuspješno pokušavali "podvaliti" kako bi se riješili njegovog ogromnog ugovora i tek uoči ove sezone Miles je napustio Oregon i preselio je u Boston. Njegov talent i fizičke predispozicije nikad nisu bili upitni, ali ego i radne navike jesu te je pred Riversom škakljiv zadatak - uklopiti Milesa u već dobar sustav Celticsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!