Tenis

"Osjećaj je fenomenalan"

Sanja Čalić • nedjelja, 21.09.2008.
"Osjećaj je fenomenalan"
Foto: Kristijan Komarica

Treći i ključni bod Hrvatskoj koji ju je odveo u Svjetsku skupinu protiv Brazila donio je Ivo Karlović koji nije krio zadovoljstvo svojim učinkom i povratkom u reprezentaciju…

Iako je jučer u dvoboju parova odigrao maratonski meč, umor našeg reprezentativca nije spriječio u osvajanju trećeg boda za Hrvatsku: "Na početku je bilo dosta teško, osjećao sam ogroman umor, ali kako je meč odmicao, osjećao sam se sve bolje. Pred kraj četvrtog seta osjetio sam umor, ali pokušavao sam se skoncentrirati na svoj servis, na svoja oružja, čekao sam svoju priliku i na kraju se to isplatilo," prokomentirao je svoj meč Karlović.

U dva Hrvatskoj iznimno bitna meča Karlović je bio uspješan čime je bio vrlo zadovoljan: "Osjećaj je fenomenalan, ushićenje je nevjerojatno. Drago mi je da sam se vratio u ekipu i da smo opet ušli u Svjetsku skupinu."

Osvrnuo se na kraju i na zadarsku publiku koja je bila malobrojna, no na našeg je reprezentativca očito jako dobro utjecala: "Bez njih teško da bih se mogao dići nakon jučerašnjeg meča koji je bio jako iscrpljujući, pomogli su mi dosta," zaključio je Karlović istaknuvši kako vidi našu šansu za ponavljanje uspjeha iz 2005. godine, budući da, prema njegovom mišljenju, imamo pet odličnih igrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!