Nogomet

Dinamo u Sloveniju po mir

Vedran Attias • subota, 27.09.2008.
Dinamo u Sloveniju po mir
Foto: Nikola Movrić

Nakon novog poraza u domaćem prvenstvu, u Maksimirskoj 128 odlučili su kako će igrači moći dati najviše u važnoj utakmici u Pragu samo ako se dobro pripreme, a psihički dobra priprema, u ovom trenutku - nije moguća u Zagrebu...

Dinamu je utakmicu u Pragu vrlo bitna. Naravno, nema smisla početkom listopada reći kako je sezona propala, no Dinamu bi pozitivan rezultat u Pragu i ulazak u Ligu Uefe - donio potreban mir. S obzirom da je pritisak na momčad nakon serije loših rezultata zaista ogroman, kompletna momčad ide u Sloveniju.

Stručni stožer i svi igrači, čak i mladi Vrsaljko i Kramarić, do utorka će boraviti u Mariboru gdje će Modri imati potreban mir koji im treba za što bolje pripremu. U Sloveniju jedino nije otputovao Etto koji je i dalje u Puli na rehabilitaciji.

Što se tiče podvlačenja računa iz Koprivnice, osim poraza - novih problema nema. Lovren koji je zbog siline Poldrugačeva udarca imao problema s kapkom je spreman, a isto tako i Ibanez koji je odmah po ulasku u igru dobio nezgodan udarac. Vrdoljak će također biti potpuno spreman za podvig u Pragu.

Dinamo u Prag ide s velikom željom, ali i upitnikom. Može li slovenski "mini team-building" donijeti Modrima potreban mir za prolaz u Ligu Uefa? Naravno da može. Igrači i trener bili bi pod velikim pritiskom javnosti da su ostali u Zagrebu i odlazak u Sloveniju gdje će svi oni imati svoj mir - potpuno je logično i pametno rješenje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!