Nogomet

VIDEO: Spektakularna braća Vitaić

Borna Rupnik • utorak, 30.09.2008.
VIDEO: Spektakularna braća Vitaić
Foto: Bruno Karadža

Nesvakidašnje su pogotke ovaj vikend postigli Ante i Frane Vitaić. Već bi svaki posebno mogao konkurirati za pogodak vikenda, a uzevši u obzir da su ih u razmaku od samo jednog dana postigli blizanci, neobičnost je još i veća...

Frane Vitaić nastupio je u subotu za Otelul iz Galatija na gostovanju u Constanti protiv Farula. Domaćini su vodili, a Frane je u igru ušao kao zamjena u 27. minuti. Dvadeset minuta prije kraja na spavanju je uhvatio domaćeg vratara i savladao ga nevjerojatnim lobom sa svoje polovice igrališta. Taj je potez naposljetku Otelulu osigurao bod.

Ante Vitaić igra na drugom kraju Europe, za norvešku momčad Ham Kam. Oni su u nedjelju ugostili Bodo/Glimt, a pri samom kraju poluvremena korner je izveo naš igrač i izravno pogodio suparničku mrežu, dovevši svoju momčad u vodstvo. Ham Kam to ipak nije uspio sačuvati, utakmica je završila neodlučenim rezultatom 2:2.

26-godišnja braća Vitaić su u Rumunjsku, odnosno Norvešku, stigli iz HNL-a. Frane je bio član Hajduka, Osijeka i Šibenika, dok je Ante igrao u Hajduku i Osijeku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!