Rukomet

Kreću i Karlovčani

Goran Markuš • petak, 10.10.2008.
Kreću i Karlovčani
Foto: Željko Kubatka

Nakon što je CO Zagreb krenuo u osvajanje Europe vrijeme je i za Karlovac koji će od petka do nedjelje biti domaćin jednog od ukupno četiri turnira Challenge kupa, saznajemo sa službenih stranica HRS-a…

Prvi kvalifikacijski protivnik Karlovca bit će švedski Lindesberg i to danas s početkom u 19.30h. Riječ je o momčadi koja pripada gornjem dijelu ljestvice švedskog rukometa, a nama najpoznatije ime zasigurno je Ilija Duka Puljević Metkovac koji je neko vrijeme bio i izbornik hrvatske reprezentacije.

Sutra, ponovno s početkom u 19:30h Karlovčane očekuje susret sa University of Manchester koji na terenu neće imati imena poput Ronaldo, Scholes, Tevez i Ferdinand čime realno ne predstavljaju preveliku prepreku našim momcima.

Posljednji dan kvalifikacija ponovno u kasnijem terminu Karlovčani će se sukobiti sa najozbiljnijim protivnikom u skupini, prvoplasiranom momčadi crnogorske lige, Budućnosti. U trenutku velike ekspanzije rukometa u Crnoj Gori Budućnost je uspjela okupiti sve one najbolje koji nisu pobjegli u inozemstvo i najavila je osvajanje domaćeg prvenstva kao prioritet, no sigurno niti u Europi ne misle otpasti već nakon prvog kruga.

Ostaje nam samo da Karlovčanima, kojima ovo nije debi u euro-kupovima, zaželimo uspješna za njih vrlo važna naredna tri dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!