Nogomet

Lacatus se žrtvovao

Borna Rupnik • srijeda, 22.10.2008.
Lacatus se žrtvovao
Foto: Sandro Donda

Bukureštanska Steaua je nakon poraza od Lyona (3:5) osim bez bodova ostala i bez trenera.Ostavku je podnio dosadašnji trener, rumunjska legenda Marius Lacatus...

Marius Lacatus tvrdi kako nije imao izbora: "Izgubio sam podršku čelnika, navijača i medija. Nije bilo prostora da nastavim". Već je u utorak navečer, odmah nakon susreta, pokazivao znakove nezadovoljstva i bespomoći, a svoju je odluku službeno priopćio u srijedu ujutro.

Nada se kako će tim potezom pomoći Steaui. "Radije ću se sam žrtvovati i otići, nego da Steaua i dalje trpi loše rezultate", izjavio je Lacatus. Vlasnik bukureštanskog kluba, Gigi Becali, nije ga želio otpustiti. "Neću mu dati otkaz. Pustit ću ga da se sam utopi", rekao je novinarima nakon sinoćnje utakmice.

Steaua je prošli tjedan poražena u Rumunjskom kupu od drugoligaša Sportula Studentesca, a niz od sedam utakmica bez pobjede produžio se i prvenstvenim porazom od Otelula iz Galatija. Na prvenstvenoj su ljestvici trenutno treći, s četiri boda zaostatka za vodećima, gradskim rivalom Dinamom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!