Nogomet

Redknapp bijesan na Slovenca

Zoran Zdelar • petak, 24.10.2008.
Redknapp bijesan na Slovenca
Foto: EPA

Trener Kranjčarova Portsmoutha bijesan je na slovenskog suca zbog načina na koji je vodio utakmicu protiv Brage...

Trener engleskog prvoligaša Portsmouth Harry Redknapp nakon utakmice bio je doslovno bijesan zbog suđenja Slovenca Darka Čeferina, za kojeg smatra da bi bilo bolje da se nije ni pojavio na portugalskoj utakmici.

Redknapp je iznimno nezadovoljan načinom na koji su njegovi igrači dobili žute kartone te zbog nepriznatog pogotka Pape Boube Diopa zbog navodnog prekršaja na vrataru Brage, koja je u posljednje vrijeme katastrofalna u prvenstvu.

"Od samog početka utakmice bilo je očigledno da sudac ne zna što radi, bilo je zastrašujuće. Odakle je on? Slovačka? Slovenija? Siguran sam da se tamo igra iznimno dobar nogomet i da u prvenstvu sudi na mnogo velikih utakmica", bio je ciničan Redknapp.

Engleski trener nije propustio ni kritizirati Bragine nogometaše za koje smatra da su tijekom cijele utakmice simulirali prekršaje i izležavali se na travnjaku. "Padali su gdje su god stigli. Igrali su dobro, pobijedili su, ali kad god bi ih netko i malo dotaknuo završili bi na podu. Bila je to jadna utakmica."

Portsmouthu u Kupu Uefa sada slijedi veliki domaći okršaj s talijanskim gigantom Milanom, a zatim putuju u goste Wolfsburgu te im nakon toga na Fratton Park stiže Pranjićev Heerenveen. "Ništa još nije gotovo, još su uvijek svi u igri", smatra Redknapp.

Inače, slovenski arbitar Čeferin ove je godine vodio i prijateljsku utakmicu hrvatske reprezentacije kad je na Kantridi u svibnju gostovala Moldavija. Nakon susreta nijedna strana nije imala prigovora na suđenje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!