Automoto

Predstavljen Chevrolet Cruze

Goran Markuš • petak, 24.10.2008.
Predstavljen Chevrolet Cruze

U sjeni završetka aktualne WTCC sezone Chevrolet je na nedavnom Paris Motor Showu predstavio svoj novi automobil, Chevrolet Cruze koji je već započeo sa svojim redovitim testiranjima…

Novi automobil predstavlja Chevroletov novi pristup dizajnu u Europi . Kao što je planirano Cruze je već obavio niz redovitih testiranja koji su pokazali zavidne i vrlo zadovoljavajuće rezultate za sve umiješane. Potpuno razvijen, unaprijeđene i vožen od strane iste ekipe Cruze obećava brzinu, pouzdanost i uspjeh tijekom cijele naredne sezone koju će biti korišten od strane momčadi Chevroleta..

Svoj prvijenac Cruze će voziti na otvaranju WTCC sezone 2009. godine u Curitibi, Brazil. Kroz cijelu godinu Chevrolet Cruze će posjetiti dvanaest staza diljem Europe, Afrike, Dalekog Istoka, Južne i Srednje Amerike.

"Sa Cruzeom smo još jednom uspjeli ostvariti sinergiju između proizvoda i moto sporta, a WTCC je najbolja platforma upravo za to. Slogan natjecanja je "Pravi automobili, prave utrke" i to najbolje odgovara našoj filozofiji koju smo pokušali pretočiti i u Cruze kako bi za pristupačnu cijenu klijenti dobili što kvalitetniji i pouzdaniji proizvod", izjavio je Wayne Brannon, direktor Chevrolet Europe-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstaloWTCC
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!