Nogomet

Zahora i Lakić ponovno strijelci

Zoran Zdelar • nedjelja, 26.10.2008.
Zahora i Lakić ponovno strijelci
Foto: Sandro Donda

Dario Zahora omogućio je Interblocku osvajanje novog troboda, dok je Srđan Lakić zabio za vodstvo Kaiserslauterna koji je ipak poražen...

Hrvatski napadači Dario Zahora i Srđan Lakić u posljednje su vrijeme iznimno raspoloženi kad je u pitanju zabijanje golova. Njih dvoje nisu propustili ni danas barem se jednom upisati u listu strijelaca.

Još uvijek nogometaš u vlasništvu Dinama, Dario Zahora, svojem je Interblocku osigurao osvajanje nova tri boda nakon što je njegova momčad imala rezultat 1:1. Drava Ptuj povela je nakon samo deset minuta igre kad je zabio Gabrić, a prije odlaska na odmor na 1:1 poravnao je bivši nogometaš varaždinskog Varteksa Borut Semler.

Zahora je nastavio s navikom odlučivanja utakmice, pa je ovog puta tako pobjedonosni pogodak za Interblock na gostovanju u Ptuju postigao u 49. minuti.

Nešto sjevernije od Slovenije u listu strijelaca upisao se i Lakić među strijelce. Hrvatski napadač u 23. minuti je zabio za vodstvo Kaiserslauterna na gostovanju kod Oberhausena u 2. Bundesligi. Lakić ipak nije suigračima omogućio osvajanje tri boda s obzirom da su protivnici preokrenuli golovima Krusea u 38. te Terranova u 70. minuti susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!