Košarka

Kasun na operaciju i višemjesečni oporavak

Bernard Jurišić • srijeda, 29.10.2008.
Kasun na operaciju i višemjesečni oporavak
Foto: Bruno Blumenschein

Hrvatski reprezentativac Mario Kasun propustit će veliki dio sezone zbog operacije na koju će otići danas (srijeda). Loša vijest stigla je iz Istanbula, a njegov Efes Pilsen priprema se za "shopping" na centarskoj poziciji...

Loše vijesti stižu iz Turske. Mario Kasun danas će biti podvrgnut operaciji zgloba i u ovoj godini za njega više neće biti profesionalnog igranja košarke. U ovisnosti o razvoju postoperativnog stanja Kasunovog zgloba, može se čak i dogoditi da 28-godišnji Vinkovčanin propusti čitavu sezonu 2008/09!

Centar Efes Pilsena ozljedu zgloba zaradio je na predsezonskom turniru u turskom Banvitu. Činilo se da operativni zahvat neće biti potreban, no komplikacije i bolovi prisilili su bivšeg igrača Zrinjevca, Frankfurt Skylinersa, Orlando Magica i Barcelone na operativni zahvat nakon kojeg će oporavak trajati mjesecima.

S obzirom da će Kasun nekoliko mjeseci biti izvan parketa, turski Euroligaš najavio je da će pokušati pronaći novo rješenje na centarskim pozicijama, kako bi zakrpali rupe do povratka našeg reprezentativca. Kasun je bio jedina klasnična "petica" u ovogodišnjem "rosteru" Efesa, a društvo u reketu trebali su mu činiti Kerem Gönlum, Kaya Peker i Michail Kakiouzis.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!