Nogomet

Samo da suđenje bude…

Ivana Strahija • srijeda, 29.10.2008.
Samo da suđenje bude…
Foto: Bruno Karadža

…Pošteno, a kakvo drugo. No, šalu na stranu, trener Varteksa Dražen Besek kazao je da ga u Kupu protiv Pomorca muči tek suđenje, jer su domaćini u Kostreni po pričanju varaždinskog stratega poznati kao "grubi igrači".

"Pomorac je neugodna ekipa, agresivni su i ukoliko sudački kriterij ne bude kako treba svašta se može dogoditi", odmah je na upit o najavi susreta s Pomorcem reagirao Dado Besek. "Mi smo svakako kvalitetnija ekipa, no Kup utakmice uvijek su diskutabilne, nema kamera, i ako sudac bude tolerirao prekomjernu grubost bit će nam iznimno teško."

U Kostrenu su Varaždinci otputovali sa statusom favorita, a o važnosti tog susreta za momčad Besek je rekao: "Za nas je to derbi, očekujem takvo zalaganje i vrhunski pristup. Prolazak nam je važan za očuvanje dobrog duha u ekipi i kao motivacija pred utakmicu s Hajdukom."

Ta će utakmica Beseku poslužiti i kao svojevrsna kontrola nad igračima, kako se ne bi previše uznijeli dobrom igrom protiv Rijeke i još boljom u Zagrebu. "Nema vremena za uživanje, naša je obaveza prema navijačima, naš je posao da oni budu zadovoljni", zaključio je Besek.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!