Nogomet

King: "Snagom protiv Dinama"

Tomislav Pacak • srijeda, 05.11.2008.
King: "Snagom protiv Dinama"
Foto: Davor Sajko

U Tottenhamu ne skrivaju da im Kup Uefa nije prioritet, ali i da protiv zagrebačkog Dinama očekuju sigurnu pobjedu...

Harry Redknapp vjerojatno neće na travnjak White Hart Lanea izvesti najjači sastav, no u Tottenhamu ne misle da će to previše pomoći Dinamu za koji smatraju kako "nije jak kao proteklih godina".

Branič Ledley King, koji vjerojatno neće igrati protiv Dinama, smatra da domaćin mora uzeti sva tri boda: "Prvo, mi moramo dobiti ovu utakmicu. Nismo idealni startali u Udinama, pa moramo doći na pravi put."

Engleski reprezentativac smatra da je za uspjeh ključno nametnuti odgovarajući ritam: "Za nas je najbolje da se držimo svog stila nogometa i odigramo pravu englesku utakmicu - s visokim tempom i puno fizičkog kontakta."

No, u Europi to nekada zna biti drugačije: "Ako ćemo igrati neki europski stil protiv ovakvih momčadi koje su na njega naviknute, onda će to njima odgovarati. Naš stil je najbolji put i siguran sam da će im biti teško na Laneu."

King tvrdi da cijeni Dinamo, ali ne toliko da ga smatra ozbiljnom preprekom: "Ove europske utakmice uvijek su teške, Dinamo dugo igra u Europi i zna kako to izgleda, pa sam siguran da će biti ozbiljan ispit, ali uvjeren sam da možemo ostvariti rezultat."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!