Ostali sportovi

Satoshi Ishii želi Mirka Filipovića

Goran Markuš • četvrtak, 06.11.2008.
Satoshi Ishii želi Mirka Filipovića

Satoshi Ishii, olimpijski pobjednik u judu okreće novo poglavlje u svome životu i traži budućnost u slobodnoj borbi, a jedan od ciljeva mu je i borba sa našim Mirkom Filipovićem…

21-godišnji Japanac Satoshi Ishii, olimpijski pobjednik u judu i to u teškoj kategoriji odlučio je promijeniti svoje "zanimanje" i iz juda prelazi u slobodnu borbu. Na pitanje koji su mu ciljevi u "Ultimate Fightu" Satoshi je ko' iz topa izustio ime našeg Mirka Filipovića i ogromnog Hong Man Choioma (215 cm).

"Iako sam majstor u judu ovdje počinjem ispočetka. Situacija je takva da su trenutno u "Ultimate Fightu" najjači borci na svijetu i zato im se već duže vrijeme i želim pridružiti. Nakon što i tamo uđem u pobjedničku formu bit' ću spreman sučeliti se sa njima i u ringu", izjavio je Ishii.

Za vrijeme nedavnog live internet chata u organizacije Nove TV jedan chater je otvoreno i priupitao Mirka što misli o izazovu još uvijek neiskusnog Satoshija na što je Mirko otvoreno odgovorio: "Dapače, dapače. Zašto ne? Velika je stvar boriti se sa olimpijskim pobjednikom. Ipak, olimpijsko zlato ima neku težinu. Ako Japanci tako odrede, naravno da ću se boriti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!