Nogomet

Tottenhamu prijeti kazna Uefe

Zoran Zdelar • subota, 08.11.2008.
Tottenhamu prijeti kazna Uefe
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Zbog loše organizacije utakmice Kupa Uefa s Dinamom, engleskom Tottenhamu prijeti kazna od krovne europske nogometne federacije...

Dinamovi navijači za svoj nastup u Londonu pobrali su samo pohvale svih gledatelja utakmice, čak su se svidjeli i domaćim navijačima koji su nakon posljednjeg sučevog zvižduka ostali s njima na tribinama. Ipak, tijekom prvog poluvremena Bad Blue Boysi su zaradili i zvižduke iz dijela gledališta zbog nekoliko zapaljenih baklji.

Upravo to je jedan od razloga zbog kojeg bi Uefa mogla kazniti Tottenham, najvjerojatnije novčano. Naime, Tottenham je odgovoran zbog propusta u organiziranju utakmice, a navodno je došlo i do određenih problema s redarima na stadionu prema tvrdnjama Press Associationa.

Kako javlja isti izvor, to nije jedini problem koji se "smiješi" Tottenhamu. Naime, kazna im najvjerojatnije prijeti i od Engleskog nogometnog saveza zbog vrijeđanja Portsmouthova braniča Sola Campbella tijekom prvenstvene utakmice.

Tottenham ove sezone ima problema sa svojim navijačima kao malo koji klub u Premiershipu. Već su im nekoliko puta ove sezone navijači stvorili probleme, pa su na White Hart Laneu prije utakmice s Dinamom pozvali svoje navijače na mirnu podršku klubu tijekom utakmice. Tottenham je i službeno potvrdio da je istraga nadležnih organa u tijeku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!