Zimski sportovi

Ježevima jedan bod

Sportnet • nedjelja, 09.11.2008.
Ježevima jedan bod

Trećeg dana ProHockey Winter Cupa 08/09 zagrebački Ježevi vratili su se sa nešto manje bodove na svojim bodljama.

U dvije napete i izjednačene utakmice IHK Novi Zagreb doživio je svoje prve poraze. Prvi suparnik Novog Zagreba bila je ekipa www.inlinehokej.com, ekipa koja je u prošloj sezoni pod imenom Tigers zauzela četvrto mjesto. Nakon nerješenog rezultata u regularnom dijelu pristupilo se izvođenju penala koji su također bili izjednačeni i tek nakon 6 kruga domaćini su uspijeli pobjediti i time osvojiti nova 2 boda dok je Ježevima 1 bod.

Drugi protivnik bila je ekipa KŠK Izterjevalci koji su sa dvije vrlo uvjerljive pobjede u dosadašnjem dijelu takmičenja zaslužili status jednog od favorita. Iako se nisu naboli na ježeve bodlje pobjeda nije bila niti približno uvjerljiva. Nakon početnog vodstva Novog Zagreba Izterjevalci su uspijeli okrenuti rezultata u svoju korist i uz dosta sreće zadržati prednost od jednog gola do kraja utakmice.

I ovoga puta Ježevi su pokazali da se mogu nostiti sa svojim protivnicima iako se za razliku od njih pripremaju i treniraju na "parkiralištu" a ostatak sezone neće imati niti to obzirom da im vrijeme više ne dopušta rad na otvorenom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!