Zimski sportovi

Hrvatski skijaši spremni za nastavak

HINA • utorak, 11.11.2008.
Hrvatski skijaši spremni za nastavak
Foto: Nikola Movrić

Hrvatski skijaški reprezentativci spremni su za slalomske utrke Svjetskog kupa u finskom Leviju ovog vikenda, a nakon toga krenut će na utrke sjeverno-američke turneje...

U Leviju je već na pripremama Ana Jelušić, u srijedu putuju Nika Fleiss i Sofija Novoselić, a u četvrtak Ivica Kostelić i Dalibor Šamšal. U Leviju je u subotu na rasporedu prvi ženski slalom sezone, a u nedjelju prvi muški slalom. Nakon Levija skijašice putuju na pripreme u Colorado dok će Ivica odraditi kraći trening brzih disciplina na austrijskom ledenjaku Mölltal, a zatim 23. studenog putuje na utrke Svjetskog kupa u Lake Louise. Natko Zrnčić Dim, Ivan Ratkić i Tin Široki putuju 17. studenog na trening u Kanadu, nastupit će u Nakisku, a potom će se sva trojica priključiti Kosteliću u Lake Louiseu pa zajedno kreću u Beaver Creak.

Novi sponzor Hrvatskog skijaškog saveza je tvrtka DM, koja je ujedno postala i jednim od sponzora utrka Svjetskog kupa na Sljemenu "Vip Snow Queen Trophy". Na predstavljanju sponzorske suradnje predsjednik Uprave DM-a Mirko Mrakužić, naglasio je kako je podrška Hrvatskom skijaškom savezu logičan izbor s obzirom na sličnosti politike koja se prvenstveno temelji na kvalitativnom razvoju koji jedino garantira vrhunske rezultate, a upravo takve bilježe hrvatski skijaši i skijašice kao i tvrtka DM.

Izražavajući zadovoljstvo započetom suradnjom s uspješnom tvrtkom kao što je DM koja će Hrvatskom skijaškom savezu pomoći u daljnjem radu Vedran Pavlek, direktor alpskih reprezentacija i alpskog ski poola naglasio je:

"Hrvatskom skijaškom savezu potrebni su jaki sponzori koji će nas pratiti i siguran sam da će suradnja s DM-om kao i s ostalim sponzorima našim skijašima omogućiti da i u narednim godinama ostanu u samom vrhu svjetskog skijanja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!