Rukomet

Maestralni Ivan Čupić

Ivan Forjan • srijeda, 19.11.2008.
Maestralni Ivan Čupić

Nevjerojatnih 15 pogodaka postigao je naš dobro oporavljeni i motivirani rukometaš, Ivan Čupić u kupu EHF-a. Momak iz Metkovića gotovo je sam pobijedio crnogorski Lovćen čiji su igrači u cijeloj utakmici uspjeli postići tek mizernih 16 golova...

U prvoj utakmici trećeg kola rukometnog kupa EHF-a, Ivan Čupić, naše reprezentativno desno krilo, deklasirao je zajedno sa svojim suigračima iz slovenskog Gorenja momčad Lovćena. Krajnji rezultat utakmice (35:16) najbolje pokazuje nesrazmjer u kvaliteti ove dvije momčadi. Najveća prednost na utakmici iznosila je čak 21 pogodak pri rezultatu od 29:8 u korist domaće momčadi.

22-godišnji Čupić na fenomenalnom je putu da dosegne svoje zvjezdane trenutke s Europskog prvenstva u Norveškoj, gdje je bio jedan od glavnih aduta Červarovog sastava.

Prisjetimo se, Čupiću je nakon bizarne ozljede ovog srpnja amputiran dio prstenjaka lijeve, pucačke ruke. Nitko mu nije mogao sa sigurnošću garantirati da će se vratiti rukometu, ali šaka je zacijelila: "Iza mene je cijelo ljeto treniranja bez lopte, ali osjećaj je ostao na svom mjestu. I dalje zavlačim lopte pored vratara i prodajem "suhe listove" kao da se ništa nije ni dogodilo", raspoloženo je komentirao Čupić.

Njegova obećavajuća forma zasigurno će veseliti izbornika Červara koji nakon Džombina odstupanja od statusa reprezentativca na dispoziciji ima tri slatke brige na mjestu desnog krila – Čupića, Zrnića i Horvata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!