Nogomet

Moguć kraj karijere za Crnogorca

Borna Rupnik • utorak, 25.11.2008.
Moguć kraj karijere za Crnogorca
Foto: Sandro Donda

Iako je njegov Amkar iz Perma po prvi puta u povijesti izborio plasman u europska natjecanja, vezni igrač Nikola Drinčić nije imao puno razloga za veselje. Naime, u pretposljednjoj je prvenstvenoj utakmici zaradio ozljedu koja bi ga mogla koštati cijele karijere...

Tek 13 godina star klub, Amkar iz Perma, uspio se plasirati u Europu, ali upitno je hoće li u tim međunarodnim utakmicama nastupati jedan od najzaslužnijih za taj pothvat, Crnogorac Nikola Drinčić. Naime, suigrač našeg Tomislava Dujmovića u jednom od najvećih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja ruske lige trenutno se oporavlja od teške operacije.

"Još uvijek ne mogu vjerovati što mi se dogodilo. Ovo je veliki udarac za mene i za moju karijeru. Moji su ligamenti [u koljenu] potpuno uništeni. Svjestan sam da bi ovo mogao biti kraj moje karijere", u nevjerici govori 24-godišnji Beograđanin. "Trenutno uopće ne mislim na nogomet, samo se želim što prije oporaviti", dodaje.

Drinčić je za Amkar u dvije sezone upisao 53 nastupa i postigao četiri gola, a stekao je i mnoge simpatije unutar kluba. "Vrlo sam zadovoljan svojim igrama. Nisam propustio niti jedan trening, a kamoli utakmicu. Planirao sam napraviti daljnji korak u svojoj karijeri, ali sada mi se sve čini samo kao san", zaključuje Crnogorac.

Drinčić je za reprezentaciju Crne Gore nastupio devet puta, a njegov je izbornik jednako zabrinut. "Ukoliko postoji nepravda u nogometu, ovo je zasigurno takav slučaj. Drinčić je izvrstan igrač i pravi profesionalac. On je ključan član naše momčadi i ne mogu mu naći pravu zamjenu", izjadao se Zoran Filipović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!