Nogomet

"Nisam mogao zabiti"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • petak, 28.11.2008.
"Nisam mogao zabiti"
Foto: Davor Sajko

Razočaranja, tuga i umor riječi su kojima bi se mogli opisati igrači Dinama koji su izlazili iz svlačionice nakon utakmice...

Prvi je pred novinare stao Mario Mandžukić: "Šta da kažem? Žao mi je i nije mi lako. Kada izgubite utakmicu gdje ste većinom bili bolji - teško je nešto reći. Da barem nismo dobili gol. Najviše mi je žao zbog navijača kojih je danas bilo dosta na tribinama."

Mladi je napadač imao najbolju priliku utakmice na početku, no nije uspio zatresti mrežu: "Dobro sam primio loptu, ali Stipe se doslovce bacio na mene i nisam ništa mogao. Ja nisam niti vidio gdje je lopta otišla nego su mi tek sada rekli da je bilo blizu. Sigurno da bi nam bilo lakše da je ušla, no - što je tu je."

Modri se sada okreću prvenstvu i tradicionalno neugodnom gostovanju u Varaždinu: "Naravno da je nama ta utakmica jako bitna. Moramo tamo pobijediti kako bi zadržali prvo mjesto jer ne možemo dopustiti da nas Hajduk prestigne i da im gledamo u leđa."

(Po)najbolji igrač Dinama večeras bio je Luis Ibanez koji se odlično snašao na poziciji bliže golu protivnika: "Zadovoljan sam pozicijom koja mi bolje leži. Nesretan sam zbog rezultata, ali sreća nas zaista ne mazi u proteklih nekoliko utakmica i moramo puno raditi da nam stvari opet dobro krenu."

Još jedan od onih koji se zaista borio i potrošio je Ivica Vrdoljak: "Tužni smo jer nismo ostvarili što smo željeli. Spartak je pobijedio iz jedne poluprilike što im je bilo dosta za tri boda."

Pristup igrača Dinama bio je na razini važnosti utakmice: "Pristup i želju nam nitko ne može zamjeriti, ali nismo imali sreće i očito smo se nekome zamjerili. Mislim da Spartak nije bolja momčad od nas i baš mi je zato teško jer smo na terenu osjetili da možemo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!