Nogomet

Šušak u Armeniji

Maja Giljanović • srijeda, 03.12.2008.
Šušak u Armeniji
Foto: Vedran Stilin

Ivo Šušak potpisao je dvogodišnji ugovor s armenskim prvoligašem Mikom. Sada bivši glavni skaut A-reprezentacije mnogima je figurirao kao jedan od prvih kandidata za preuzimanje najprije Hajduka, a najnovije i Dinama, ali se 62-godišnji stručnjak odlučio na drugačije izazove...

Krajem listopada kada je Goran Vučević iznenadio javnost i napustio klupu Hajduka, a prije nego je navijače serijom i rezultata i igara osvojio Ante Miše što se Splićana tiče, a prije tjedan dana nakon odlaska Branka Ivankovića iz Dinama što se Zagrepčana tiče, mnogi su upravo Ivu Šuška vidjeli na njihovim klupama.

Prvih dana studenog Šušak je potvrdio da je u ozbiljnim pregovorima s jednim klubom s Istoka usprkos kojima bi, međutim, bio spreman odazvati se eventualnom pozivu s Poljuda: "Vjerujem da nijedan trener u Europi ne bi bio ravnodušan na poziv i Hajduka i Dinama."

Nudio im se sam nije, dok je istovremeno klub s Istoka baš njega odabrao da četvrto mjesto u prvenstvu ovog proljeća unaprijedi u štogod više.

Ispostavilo se da ga je MIKA pratila još otkako je dvije i pol godine vodio i Dinamo iz Tbilisija, s kojim je osvojio prvenstvo i kup, te gruzijsku reprezentaciju koja je pod njegovim vodstvom ostvarila povijesnu pobjedu nad Rusijom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!