Nogomet

Bivši suigrač agitira za Pranjića

Maja Giljanović • ponedjeljak, 08.12.2008.
Bivši suigrač agitira za Pranjića
Foto: Davor Sajko

Miralem Sulejmani koji je ovog ljeta iz Heerenveena napravio korak dalje i potpisao za nizozemskog giganta Ajax za Sportweek je izjavio da bi "dovođenje Pranjića bio pun pogodak"...

Prije desetak dana tehnički direktor Danny Blind je izjavio da Ajax ne planira nijednu akviziciju tijekom mini prijelaznog roka, ali nakon jučerašnje na jedvite jade izborene pobjede u gostima kod slabašnog Volendama (2:1) trener Marco van Basten bi rado pod novogodišnjim drvcem vidio pojačanje ili dva.

Navijači primjerice zazivaju novog Klaas-Jana Huntelaara koji uskoro napušta Amsterdam i od siječnja postaje Realov igrač, a pažnju im je privukao i naš Danijel Pranjić.

Hrvatski je reprezentativac u Heerenveenovom izlogu - još od Eura interesiraju se među ostalima i Milan i Juventus i Manchester City i Betis koji se prije koji dan javio s 6.5 milijuna eura teškom ponudom - a za njega samo lijepe riječi ima nekadašnji mu suigrač Miralem Sulejmani.

"Danijel je savršeno rješenje na više pozicija. Ne samo na primarnom mu lijevom krilu nego je ubojit i u napadu i izvrstan je razigravač. Njegov dolazak bio bi pun pogodak", zaključio je 20-godišnji Srbin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!