Zimski sportovi

U što preimenovati superveleslalom?

Sportnet • utorak, 16.12.2008.
U što preimenovati superveleslalom?

Najjači hrvatski skijaški aduti, Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim, od prošlog tjedna donose detalje i doživljaje iz prve ruke sa skijaških staza na svom blogu na Vip portalu...

Kostelić i Zrnčić-Dim čitateljima nude zanimljive priče o "bijelom cirkusu", pa tako mogu saznati koji je Ivičin omiljeni hokejaški klub, zašto bi superveleslalom trebalo "preimenovati" te kako se slalom može voziti i na švicarskim cestama. Osim toga, ljubitelji skijanja od 15. do 29. prosinca mogu provjeriti svoje znanje u online kvizu na Vip portalu. Svi koji točno odgovore na pitanja s ponuđenim višestrukim odgovorima ulaze u izvlačenje za nagrade, a najsretniji će osvojiti ulaznice za sljemenski skijaški spektakl.

Kao generalni sponzor Hrvatskog skijaškog saveza i utrka Svjetskog skijaškog kupa Vip Snow Queen Trophy, Vipnet će posjetiteljima Vip portala omogućiti i chatanje s hrvatskim skijašima. Njih će se moći upoznati i u Vip šatoru u Gajevoj uoči izvlačenja startnih brojeva. Vipnet se pobrinuo da posjetitelje na Sljemenu i ove godine dočeka mnoštvo zabavnih i kvalitetnih aktivnosti, a najmlađi će se naročito razveseliti Vip zabavnom parku na Krumpirištu. Ulaznice za utrku dostupne su u odabranim Vip centrima.

Linkovi:

Kviz

Blog Ivica

Blog Natko

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!