Nogomet

Gorana Ljubojevića želi drugoligaš

Zoran Zdelar • četvrtak, 25.12.2008.
Gorana Ljubojevića želi drugoligaš
Foto: Davor Sajko

Bivši nogometaš Osijeka i Dinama, a danas član Genka, Goran Ljubojević, došao je na metu belgijskog drugoligaša Saint Truidena...

Nekad jedan od najperspektivnijih hrvatskih mladih napadača, koji je danas pomalo pao u zaborav, Goran Ljubojević, našao se iznenađujuće na meti belgijskog drugoligaša Saint Truidena.

Bivši golgeter Osijeka i Dinama u Genku nema blistav status, u posljednje vrijeme ne igra prečesto, a to su odlučili pokušati iskoristiti u ambicioznom drugoligašu. Čelnici Saint Truidena nadaju se opravdano promociji u najviši rang s obzirom da su trenutno na čelnoj poziciji. No, u novu godinu žele ući s ojačanim kadrom pošto je konkurencija iznimno oštra u borbi za prvo mjesto.

Momčad su već ojačali dovođenjem Wima Mennesa iz prvoligaškog Westerloa. Konkurenciju u napadu su namjeravali zaoštriti kupnjom Genkova Jellea Vossena, no on ih je odbio.

Nakon te odbijenice postali su zainteresirani za Ljubojevića, ali ipak je malo vjerojatno da će se i on odlučiti na napuštanje Jupiler lige i odlazak u Tweede Klaase, kako se službeno zove drugi rang belgijskog nogometa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!