Nogomet

Panathinaikos oslobodio važno mjesto

Borna Rupnik • srijeda, 31.12.2008.
Panathinaikos oslobodio važno mjesto
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Uprava Panathinaikosa jedna je od brojnih koja se odlučila na taktiku "prvo prodaj, onda kupuj". Grčki je klub tik prije početka siječanjskog prijelaznog roka napustio Brazilac Rodrigo Souza, koji se ove jeseni nije uspio nametnuti treneru...

Brazilski napadač Rodrigo Souza više nije član atenskog Panathinaikosa, objavljeno je na službenim stranicama ovog grčkog prvoligaša. Souza se u društvu naših Marija Galinovića i Ante Rukavine zadržao samo šest mjeseci, jer je u Atenu doputovao tijekom ljeta iz brazilskog Flamenga.

Međutim, trener Panathinaikosa, Nizozemac Henk ten Cate, na njegovoj je poziciji radije upotrebljavao domaćeg nogometaša Evangelosa Mantziosa, te je Souza uspio upisati samo četiri prvenstvena nastupa i postići samo jedan pogodak. U karijeri je dva puta nastupio za reprezentaciju Brazila, a iz Atene se odlučio vratiti u domovinu, točnije u Corinthians.

Panathinaikos je ovim potezom omogućio dovođenje novog nogometaša izvan granica Europske unije, što bi moglo igrati važnu ulogu u lovu na Olympiakos, koji im u prvenstvu Grčke nakon 15 odigranih kola bježi sedam bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!