Zimski sportovi

Ana i Nika zadovoljne izvučenim

Antonija Pavlić • nedjelja, 04.01.2009.
Ana i Nika zadovoljne izvučenim
Foto: Kristijan Komarica

Ana Jelušić nada se da će joj brojka 14 donijeti ponovljeni uspjeh iz Semmeringa, dok je Nika Fleiss sretna što je izbjegla sebi nesretan broj 23.

Prije dvije godine druga Ana Jelušić bila je prilično zadovoljna izvučenim startnim brojem. "Zadovoljna sam izvučenim brojem, i u Semmeringu sam startala četrnaesta i na koncu znate kako je završilo. Idealno bi bilo naravno kad bih startala osma, ali nema veze. Glavno da nisam šesnaesta. Jedva čekam sutrašnju utrku i nadam se da će se ponoviti ona od prije dvije godine. Ipak moram popraviti dojam od prošlosezonskog razočaranja.", rekla je mlada Riječanka.

Nika Fleiss je napokon u izvlačenju uspjela izbjeći nesretan broj 23 koji ju običava pratiti ove sezone. "Sve je dobro, sretna sam jer sam se napokon riješila tog nesretnog broja 23. Moram reći da je staza u boljem stanju nego ona u Semmeringu, sve je fantastično složeno i utrka bi mogla početi već sada. Što se tiče mog pada u Semmeringu, moram reći da sada više ne osjećam velike bolove, pod injekcijama sam, dobro su me "posložili". Imam veliku želju i motiv sutra napraviti dobar rezultat, Vonn i Riesch jesu favoriti ali ima tu i nas Hrvatica koje im možemo pokvariti slavlje. Naravno, dogovorit ćemo se i oko mjerenja vremena, ipak je tata tamo glavni.", sa smijehom je završila svoje izlaganje Nika aludirajući na oca Renu Fleissa koji je glavni "operativac" štopanja vremena.

Raspored sutrašnjih događanja na Sljemenu:
9.45 - start prve vožnje slaloma
12.30 - start druge vožnje slaloma
16.00 - 17.00 - "Zagreb Ski Legends", humanitarna utrka
17.15 - proglašenje pobjednika u cilju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!