Nogomet

Pamić odbio Rijeku i Dinamo

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 05.01.2009.
Pamić odbio Rijeku i Dinamo
Foto: Sandro Donda

Manuel Pamić odlučio je otići na posudbu do kraja sezone u prašku Spartu, iako su zanimanje za njega pokazivali Rijeka i Dinamo...

Bivši mladi hrvatski reprezentativac, kojeg je izbornik Slaven Bilić čak i poveo na pripreme za Europsko prvenstvo protekle godine kao jednu od rezervi, ipak neće ponovno zaigrati na našim travnjacima. Manuel Pamić odlučio je Salzburg zamijeniti Pragom, iako su zanimanje za njega također pokazivali Rijeka i Dinamo.

Rijeka je htjela dovesti Pamića na posudbu tijekom ostatka sezone, dok ga je Dinamo namjeravao kupiti. Sam branič je jednom prilikom izjavio da bi vrlo rado prihvatio ponudu iz Zagreba, no do realizacije posla ipak nije došlo te su brži bili čelnici praške Sparte.

Dinamov protivnik iz Kupa Uefa ove sezone Pamića je dobio tek na posudbu te se mladi igrač očito nada da će dobrim igrama u Sparti moći izboriti i bolji status u svom Red Bullu iduće sezone.

Čelnici Sparte zasad nisu potvrdili transfer, ali tamošnji mediji su uvjereni i tvrde da je sve već riješeno. Pamić je u Red Bull stigao iz Rijeke, kojoj je pripala odšteta austrijskog kluba od 800.000 eura, ali kako se Pamić odrekao svojeg dijela od 200.000 eura, klub s Kantride zaradio je ukupno milijun eura na njegovoj prodaji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!