Rukomet

Otvoreni trening i besplatno otvaranje Spaladiuma

Bernard Jurišić • utorak, 06.01.2009.
Otvoreni trening i besplatno otvaranje Spaladiuma
Foto: Bruno Karadža

Hrvatski rukometaši 9. siječnja službeno će otvoriti splitsku Spaladium Arenu prijateljskom utakmicom protiv Slovenije. Ulaz će biti slobodan, pa će svi zainteresirani moći doći vidjeti novu splitsku sportsku ljepoticu...

Prije svog prvog nastupa na Svjetskom prvenstvu, hrvatska rukometna reprezentacija prijateljskim susretom protiv Slovenije u petak u 20 sati presjeći će vrpcu na splitskoj Spaladium Areni.

Ulaz će biti besplatan, a u srijedu 7. siječnja točno u podne započet će podjela ulaznica zainteresiranima. Bit će to poklon Hrvatskog rukometnog saveza i Grada Splita građanima Splita i okolice, ali i njihovim gostima, koji će se moći izbliza uvjeriti da je grad pod Marjanom uistinu dobio prekrasno zdanje.

Vezane vijesti

S obzirom na Balića i društvo, ali i činjenicu da mnogi još nisu imali prigodu vidjeti interijer Spaladium Arene, nema dvojbe da će utakmica biti igrana pred punim tribinama, pred više od 10.000 gledatelja. Ulaznice će se dijeliti u Spaladium Areni, a svaka osoba će moći dobiti po dvije.

Hrvatski rukometaši tako će nakon zadarske, zagrebačke i osječke, imati čast otvoriti i novu splitsku dvoranu. Prije utakmice, u srijedu u 19 sati navijači će moći nazočiti otvorenom treningu naše reprezentacije u Spaladium Areni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!