Nogomet

Pobjede favorita

Luka Margan • subota, 10.01.2009.
Pobjede favorita
Foto: EPA

Panathinaikos je nastavio s pružanjem dobrih partija te tako zadržao priključak za vodećim Olympiakosom, koji je također ostvario pozitivan rezultat u 17. kolu Super League. Panionios je svladao Panserraikosa te tako zadržao petu poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Danijel Cesarec i Mario Budimir na teren izlaze sutra....

Panathinaikos je upisao pobjedu na gostovanju kod Panthrakikosa rezultatom 1:3 te tako ostvario planirano. Strijelci za goste bili su Salpingidis, Mantzios i Gilberto Silva, dok je pogodak za domaćine postigao Ponce. Cijelu utakmicu ponovno je odigrao Mario Galinović koji je pritom pružao sigurnost obrani i maestralnost pri obranama. Perspektivni Ante Rukavina ovog vikenda nije sudjelovao u pobjedi svog kluba. Domaćini su utakmicu završili s igračem manje jer je u 90. minuti isključen Zapropoulos.

Vodeća momčad prvenstva ostvarila je još jednu pobjedu i to protiv Xanthija rezultatom 2:1. Konačni rezultat postavljen je već u prvome dijelu, dok je domaćin u nastavku odigrao taman koliko je trebao kako bi očuvao vodstvo. Također, strijelac jedinog gola gostiju, Francisko Zuela, zaradio je crveni karton u 69. minuti i tako olakšao domaćinu zadržavanje ranije stečenog vodstva.

Ivica Majstorović odigrao je 90. minuta u pobjedi Panioniosa protiv Panserraikosa, dok Dario Krešić, inače osmi vratar u ukupnom poretku vratara prema broju minuta provedenih na terenu (Mario Galinović na toj se ljestvici nalazi na 12. mjestu), nije bio niti na klupi. Susret je završio rezultatom 2:0 u korist domaćina.

Super League, 17. kolo:
Panthrakikos – Panathinaikos 1:3
Olympiakos – Xanthi 2:1
Panionios – Panserraikos 2:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!