Nogomet

Arsenal odbijen u Rusiji

Borna Rupnik • nedjelja, 11.01.2009.
Arsenal odbijen u Rusiji
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Andrej Aršavin i dalje se nalazi na pola puta između Sankt Petersburga i Londona. Interes Arsenala i službeno je potvrđen, ali njegov trenutni poslodavac ne pristaje na engleske uvjete...

Arsene Wenger poslovično je štedljiv čovjek, a veliku iznimku ne namjerava napraviti niti u slučaju Andreja Aršavina. Ruskog su reprezentativca u Zenitu procijenili na 20 milijuna funti, a Topnici nude samo polovicu te svote.

Ozljeda Cesca Fabregasa bila je kap koja je na Emiratesu prelila čašu potrebe za novim veznim igračem, a 27-godišnji je Rus postao prva meta londonskog kluba. U ime bivšeg prvaka Rusije govorio je glasnogovornik kluba, Aleksej Petrov.

"Mogu potvrditi da je Zenit primio službenu Arsenalovu ponudu za Andreja Aršavina. Međutim, odbijena je kao nedovoljna", rekao je Petrov. "Ponudili su nam deset milijuna funti, a nakon toga nisu stizale nove ponude. U ovom trenutku mogu reći da se samo Arsenal raspitivao za našeg igrača".

Aršavin je redove Zenita želio napustiti odmah poslije Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj, ali transfer nije uspio realizirati. Nagađa se kako bi ovakav razvoj događaja mogao iskoristiti Manchester City i uskočiti u bitku za Aršavinov potpis.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!