Rukomet

Sanela Knezović pojačanje Budućnosti T-Mobile

Ivan Ambroš • četvrtak, 15.01.2009.
Sanela Knezović pojačanje Budućnosti T-Mobile
Foto: Ivan Ambroš

Nakon sporazumnog raskida ugovora s Dunaferrom, vratarka hrvatske reprezentacije će ponovo obući dres crnogorskih prvakinja...

Na veliko zadovoljstvo Uprave kluba i navijača, Sanela Knezović je već na putu za Podgoricu, a s Budućnosti T-Mobile potpisala je ugovor do kraja sezone 2009./2010.

U dvije sezone igranja u jakom mađarskom prvenstvu, Knezović je stekla vrijedno iskustvo: "Moram reći da je Dunaferr cijelo vrijeme bio izuzetno pošten i korektan prema meni. Tamo je bio jedan sasvim drugi rad i mentalitet, drukčiji od našeg. U svakom slučaju, bilo je to jedno lijepo i pozitivno iskustvo. Mađari imaju dobar i kvalitetan rad u klubu i izuzetno jaku ligu što im drži kontinuitet jakog rukometa."

Nakon Podravke Vegete, Budućnosti i Dunaferra, 29-godišnja vratarka se vraća u klub gdje je doživjela svoj najveći klupski uspjeh u karijeri – osvajanje trofeja Kupa pobjednica kupova 2006. godine.

S većim iskustvom i ciljevi su narasli: "S obzirom da su sve igračice starije dvije godine i da u nogama imaju dvije sezone igranja više, sigurno je da se to odrazilo i na rezultatima ove sezone. Cure su dosad napravile jako dobar posao, na vrhu su ljestvice regionalne lige i s dobrim izgledima za ulaz u četvrtfinale Lige prvakinja. Mislim da im nedostaje jako malo da naprave veliki rezultat. Dolazim da pomognem u tome i da zajedno napravimo tih nekoliko koraka koji nas dijele od samog vrha."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!