Tenis

Povjerenica ITF-a pregledala porečku dvoranu

HINA • četvrtak, 15.01.2009.
Povjerenica ITF-a pregledala porečku dvoranu
Foto: Ante Đorđević

Grad Poreč sa svojom višenamjenskom dvoranom na Žatiki, bit će od 6. do 8. ožujka ove godine domaćin hrvatskoj teniskoj reprezentaciji u dvoboju 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa protiv Čilea...

Tim povodom u pratnji porečkog gradonačelnika Edija Štifanića danas je dvoranu na Žatiki obišla i razgledala povjerenica ITF-a za Davis Cup i Fed Cup, Alessia Capel-Davies, te izvršna direktorica Hrvatskog teniskog saveza Marina Mihelić. Povjerenica ITF-a je tom prigodom izrazila zadovoljstvo viđenim u dvorani te ustvrdila kako nema dvojbi da će Poreč i sama dvorana biti izvrsni domaćini ovom dvoboju svjetske skupine Davis cupa.

"Dvorana odgovara svim našim kriterijima i prema viđenom zadovoljava sve uvjete za jedan takav meč", kazala je Alessia Capel Davies. Izvršna direktorica HTS-a Marina Mihelić napomenula kako je Poreč prevagnuo u konkurenciji s Osijekom za domaćinstvo ovog susreta ponajprije zbog same infrastrukture i činjenice kako je tenis u Poreču jako razvijen imajući u vidu da Grad raspolaže sa čak 120 teniskih terena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisDavis Cup/Fed Cup
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!