Nogomet

Ivan Leko napustio Club Brugge

Zoran Zdelar • četvrtak, 15.01.2009.
Ivan Leko napustio Club Brugge

Nekadašnji nogometaš Hajduka, Ivan Leko, napustio je Club Brugge i potpisao ugovor u trajanju od tri i pol sezone s Germinal Beerschotom...

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Leko rastao se s belgijskim prvoligašem Clubom Bruggeom u kojem je u posljednje vrijeme imao iznimno malenu minutažu. Leko ipak neće napuštati Belgiju s obzirom da je već dogovorio sve uvjete suradnje i potpisao ugovor u trajanju od tri i pol sezone s Germinal Beerschotom.

30-godišnji veznjak, koji je u hrvatskoj reprezentaciji odigrao 13 utakmica, neće imati mirno proljeće jer njegov novi klub ne stoji nimalo dobro na ljestvici. Klub iz Antwerpena je na samo jedan bod od zone za ispadanje iz lige, a trenutno se nalazi na poziciji s kojom će morati ići u doigravanje. Leko se tako rastao od borbe za poziciju koja vodi u Ligu prvaka i okrenuo borbi za ostanak.

Čelnici Germinal Beerschota vrlo vjerojatno su Leku zapazili još tijekom ljeta 2007. godine kad je upravo on donio pobjedu Clubu Bruggeu prilikom gostovanja u Antwerpenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!