Nogomet

Mladi hrvatski reprezentativac završio u Srbiji

Zoran Zdelar • petak, 16.01.2009.
Mladi hrvatski reprezentativac završio u Srbiji
Foto: Sandro Donda

Nekadašnji nogometaš Rijeke i bivši mladi hrvatski reprezentativac Ivan Sertić, odlučio je provesti ostatak sezone na posudbi u Vojvodini te je tako postao prvi hrvatski nogometaš u srbijanskoj Superligi...

Hrvatska je još prije više godina ugostila prvog srbijanskog nogometaša u svojoj nogometnoj ligi, a ove godine to je napokon učinila i Srbija. Naime, na posudbu do kraja sezone u Vojvodinu je otišao nogometaš Ivan Sertić te je tako postao prvi Hrvat koji nastupa u Superligi nakon raspada zajedničke države.

23-godišnji Sertić u Vojvodinu je stigao kao posuđeni igrač bugarskog prvoligaša Belasice kojem prijeti ispadanje u niži rang natjecanja. Nekadašnji nogometaš Rijeke stigao je u Vojvodinu na inzistiranje trenera Ljupka Petrovića koji je klub preuzeo nedugo nakon napuštanja klupe sesvetske Croatije.

Sertić se raduje novoj epizodi u svojoj karijeri i ne očekuje nikakvih problema zbog svoje nacionalnosti, iako je svjestan da će određeni pritisak navijača postojati. "U Novom Sadu mi je lijepo, tu sam tek dva dana, ali nadam se da ću ostati i nakon ljeta. U životu sve treba probati, a moja karijera je ionako puna nepredvidivih stvari", rekao je napadač.

S bugarskom Belasicom Sertića ugovor veže još sezonu i pol, a odbija nagađanja da ih je napustio zbog lošeg statusa, već napominje kako nije bio zadovoljan nekim drugim uvjetima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!