Nogomet

Rukavina zabio za Pao

Luka Margan • nedjelja, 18.01.2009.
Rukavina zabio za Pao
Foto: Bruno Karadža

Panathinaikos je potvrdio drugu poziciju u dosadašnjem dijelu prvenstva, a među strijelce se upisao i Ante Rukavina. Klub s istim brojem bodova, PAOK, pobijedio je momčad Panthrakikosa na domaćem terenu...

Panathinaikos je na domaćem terenu svladao sedmoplasiranu momčad grčke Super League, Aris, rezultatom 4:0, a naš Ante Rukavina ponovno se upisao u strijelce i to u 59. minuti susreta. "Ruki" je i ovaj put startao s klupe te je ušao u igru početkom drugog poluvremena zamijenivši pritom Dimitrisa Salpingidisa.

Vezane vijesti

Mario Galinović nije imao posla na današnjoj utakmici protiv momčadi iz sredine prvenstvene ljestvice. Giorgos Karagounis iskazao se s dva postignuta pogotka, dok je preostali pogodak djelo Alexandrea Silve Cleytona. Upravo je Cleyton zamijenio dvostrukog strijelca Karagounisa u 70. minuti utakmice.

PAOK je s nova tri boda nastavio s dobrim partijama u prvenstvu te i dalje puše za vrat Panathinaikosu. U pobjedi protiv Panthrakikosa golove su postigli Zlatan Muslimović te Vierinha. Otežavajuća okolnost za goste bio je crveni karton koji je u 60. minuti susreta zaradio Aggelopoulos.

Mario Budimir proveo je na terenu 56. minuta u gostujućem porazu svojeg Ergotelisa kod Levadiakosa, a Ivica Majstorović odigrao je cijelu utakmicu za Panionios. Pritom je Dario Krešić utakmicu odgledao s klupe u statusu pričuvnog vratara.

Super League, 18. kolo:
Panathinaikos – Aris 4:0
PAOK – Panthrakikos 2:0
Levadiakos – Ergotelis 4:0
OFI Kreta – Panionios 2:0
Xanthi – Larissa 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!