Nogomet

Kukec konkurent Recobi

Luka Margan • utorak, 20.01.2009.
Kukec konkurent Recobi
Foto: Kristijan Komarica

Mladi ljevonogi veznjak zaprešićke momčadi prošao je na liječničkom pregledu te parafirao ugovor sa šestoplasiranom momčadi grčke Super League...

Prema pisanju njemačkog portala Transfermarkt, Davor Kukec stavio je svoj potpis na četverogodišnji ugovor s grčkim Panioniosom te tako popunio blagajnu zaprešićkog prvoligaša s 300 tisuća eura, ali i dodatno oslabio konkurenciju u napadu.

Klub u koji stiže Kukec trenutno drži šesto mjesto u grčkom prvenstvu te se natječe u osmini finala grčkog nacionalnog kupa. U momčadi Panioniosa kruh zarađuju i dvojica Hrvata, Dario Krešić i Ivica Majstorović, koji će zasigurno pomoći 22-godišnjem veznjaku u prilagodbi tamošnjem načinu života.

Također, mladi Kukec će za života u Ateni imati priliku učiti od slavnog ofenzivnog veznjaka Alvara Recobe, koji je ubilježio 69 nastupa za reprezentaciju Urugvaja te igrao za talijanskog velikana, Intera. Trening uz takvu veličinu iz mladih igrača najčešće izvlači ono najbolje pa bi analogno tome Kukec trebao podosta napredovati u Grčkoj.

Izuzev Kukeca, tijekom zimskog prijelaznog roka, redove zaprešićkog Intera napustili su i nositelji igre Ilija Sivonjić i Nino Bule te momčadi iz donjeg doma prvenstvene ljestvice preostaje teška borba za ostanak u ligi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!